Uitgebreide eigen collectie internationale interieurstoffen in Heemstede

Gordijnen, blinds & vouwgordijnen

Gordijnen zijn sfeerbepalend en geven de kamer de warmte die u wenst. Vaak is het lastig om te kiezen wanneer u een klein staaltje van de stof ziet. Bij ons in de winkel kunt u de stoffen voelen en volledig bekijken. Zo weet u direct hoe het gordijn er in werkelijkheid uit komt te zien.

Vouwgordijnen of blinds hebben altijd een grote, decoratieve waarde als het gaat om de inrichting van uw woning. Gaat u voor een kleurrijk dessin, een klassieke print of juist voor die strakke, moderne uitstraling met een effen vouwgordijn? De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en u kunt kiezen uit diverse stoffen. De vouwgordijnen op maat laten maken? Geen enkel probleem. Vrijwel elke afmeting kunnen wij voor u realiseren en voor u laten monteren.

Meubelen

Les Tissus Colbert in Heemstede heeft prachtige stofferingsstoffen in haar collectie. Wij werken intensief samen met een van de beste stoffeerders van Nederland. Wilt u uw bank of stoel laten stofferen met een van onze stoffen? Hierover geven wij u graag advies.

Accessoires

In onze winkel hebben wij veel sierkussens gemaakt van onze stoffen op voorraad. Tafelkleden, servetten, spreien: alles kan voor u met onze stoffen gemaakt worden. Daarnaast verkopen wij ook lampenvoeten en -kappen.